Florarie online. Flori online. Florarie Bucuresti cu livrare flori la domiciliu in Romania.

Cum cumpar?

FlorarieOnline.com este o florarie online romaneasca, o florarie ce are ca obiect principal de activitate livrarea la domiciliu de flori in buchete sau aranjamente florale pentru orice ocazie.

Procesul de comanda flori online este foarte simplu, intuitiv, si poate fi finalizat in doar cateva minute.

Navigand pe FlorarieOnline.com gasiti o gama larga de buchete, distribuite in mai multe categorii si subcategorii.

ALEGEREA PRODUSELOR

In primul rand trebuie sa alegeti buchetul care doriti sa-l trimiteti. Incercam sa avem toate florile disponibile, dar datorita caracterului sezonier al anumitor plante si flori, se poate intampla sa fie listate pe site produse care nu sunt disponibile pentru livrare. Pentru a va asigura de disponibilitatea florilor, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email inainte de a plasa comanda online.

Dupa ce ati ales buchetul si ati primit confirmarea disponibilitatii acestuia il puteti adauga in cosul de cumparaturi, selectand localitatea in care doriti sa se realizeze livrarea, prin intermediul butonului “Adauga in cos”.

DETALIILE DE LIVRARE

In cosul de cumparaturi veti completa formularul aferent detaliilor de livrare (data de livrare, nume destinatar, telefon de contact, adresa completa, mesaj si semnatura).

Aveti posibilitatea sa mentionati si un interval orar de livrare, cu mentiiunea, ca acesta reprezinta un detaliu informativ, pe care il respectam in peste 90% din cazuri, dar nu ne obligam in acest sens. Pentru livrari in aceeasi zi, intervalul mediu de livrare este de 2-3 ore din momentul finalizarii comenzii.

Dupa ce ati completat detaliile de livrare, puteti sa adaugati mai multe buchete in cosul de cumparatori, urmand inca odata pasii de mai sus, sau puteti continua comanda, prin intermediul butonului “Trimite Comanda”.

DETALIILE CUMPARATORULUI

Urmeaza sa completati detaliile cumparatorului. Aveti optiunea sa alegeti intre persoana fizica si persoana juridica. Dupa ce ati completat aceste detalii, prin intermediul butonului “Finalizeaza comanda”, treceti la pasul urmator, in care veti selecta modalitatea de plata.

PLATA

Pe pagina securizata a procesatorului de plati PlataOnline.com alegeti modalitatea de plata preferata si finalizati comanda.

Livrarea se realizeaza numai dupa ce comanda este achitata integral, prin orice modalitate de plata pe care FlorarieOnline.com o accepta. Pentru rapiditate, confort si siguranta maxima online, va recomanda modalitatea de plata “Plata Online”. Tranzactiile se efectueaza prin intermediul celui mai inalt standard de securitate 3D Secure oferit de MasterCard si Visa. Detaliile confidentiale de pe card-ul dvs. vor ajunge doar pe serverele RomCard (institutie bancara pentru procesarea de tranzactii electronice) noi urmand sa primim electronic doar confirmarea sau infirmarea validitatii tranzactiei. Acest proces dureaza cateva secunde.

CONFIRMARE

Daca plata online a fost confirmata, urmeaza sa primiti un email de confirmare iar noi vom efectua livrarea comenzii.

In cazul refuzului de plata electronic, singura institutie ce va poate oferi informatii detaliate referitoare la motivul pentru care tranzactia a fost refuzata, este banca emitenta a card-ului dvs.

Pentru orice alte intrebari, sugestii sau observatii, va rugam, nu ezitati sa ne contactati.