telefon florarie, email florarie, fax florarie

Termeni si conditii

Introducere


FlorarieOnline.com se doreste a fi o experienta placuta pentru utilizatorii sai.
In acest sens termenii si conditiile de mai jos au fost realizate in incercarea de a evita situatiilele de disconfort ce pot aparea in randul vizitatorilor sau al clientilor serviciilor oferite de FlorarieOnline.com. Recomandam citirea acestora cu atentie.


Definitii
In continutul prezentului document, prin FlorarieOnline.com se va intelege serviciul oferit, in totalitatea partilor sale componente, de catre ADVISOR CORP SRL, societate comerciala infiintata legal in Romania si avand urmatoarele date de identificare: Cod de Identificare Fiscala (CIF): RO 16330994; Numar Inregistrare Registrul Comertului: J40/6050/2004; Sediul social: Bucuresti, Aleea Botorani, Nr. 8.
Site-ul FlorarieOnline.com reprezinta toate paginile, subpaginile, imaginile, textul, codul sursa si subdomeniile aferente domeniului FlorarieOnline.com
Prin vizitator se va intelege orice persoana care, prin intermediul oricarei solutii tehnice si conexiune la internet, vizualizeaza orice pagina de pe site-ul FlorarieOnline.com .
Prin utilizator se va intelege persoana fizica sau juridica care creeaza pe site-ul FlorarieOnline.com un cont de utilizator.
Prin client se va intelege utilizatorul sau vizitatorul site-ului FlorarieOnline.com care a finalizat plasarea unei comenzi.


Confidentialitate
Primim si stocam informatiile de contact ale tuturor clientilor nostrii si le folosim pentru: confirmarea comenzilor, confirmarea de livrare, oferte speciale si promotii ale site-ului FlorarieOnline.com .
Datele personale raman confidentiale pentru orice persoana fizica sau juridica din afara cercului de angajati si colaboratori ai FlorarieOnline.com . Informatiile confidentiale vor fi dezvaluite catre institutiile abilitate, in situatiile in care legea ne impune acest lucru.
Pe langa informatiile de contact, site-ul FlorarieOnline.com poate stoca, memora, utiliza informatii de identificare (ex.: cookies, adresa ip, rezolutie placa video etc.), a vizitatorului sau utilizatorului, cu scopul de a imbunatatii navigarea online a acestuia. Putem primi si stoca informatii personale ale utilizatorilor si din alte surse decat cele existente pe site-ul FlorarieOnline.com.

Contul de utilizator
Daca ai optat pentru crearea unui cont personal pe site-ul nostru, esti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii contului si a parolei aferente, si esti de acord sa-ti asumi raspunderea pentru toate activitatile comerciale intreprinse prin intermediul contului tau si a parolei.. Daca ai sub 18 ani, poti folosi site-ul FlorarieOnline.com doar cu implicarea si aprobarea unui tutor.
FlorarieOnline.com isi rezerva dreptul de a anula o comanda, de a refuza servicii, de a inchide conturi personale, de a sterge sau de a modifica continutul acestora.


Imaginea produselor
Imaginile produselor listate pe site-ul FlorarieOnline.com sunt imagini cu titlu de prezentare. In cazul buchetelor, a aranjamentelor florale, FlorarieOnline.com respecta tipul de aranjament, culoarea, specia si ponderea florilor din imagine rezultand un aranjament floral identic sau foarte asemanator cu cel din imagine. Diferentele pot aparea din perspectiva stadiului de inflorire la momentul livrarii.


Inlocuirea produselor

In cazul in care un produs nu este pe stoc se va inlocui cu un altul de o valoare cel putin egala. In cazul florilor vom inlocui cu o culoare cat mai apropiata sau cu o specie de floare cat mai apropiata de cea comandata. (in functie de stocul de flori din momentul realizarii buchetului)


Preturile
Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA. Toate tranzactiile se vor procesa in RON (moneda oficiala a Romaniei). In cazul folosirii de instrumente electronice de plata in valuta, banca noastra va efectua schimbul automat din moneda locala in RON la pretul de cumparare din ziua respectiva.
Ne asumam dreptul de a modifica preturile pe site-ul FlorarieOnline.com oricand dorim fara o instiintare in prealabil.


Politica de livrare
FlorarieOnline.com livreaza local in majoritatea oraselor si a localitatilor de pe teritoriul Romaniei. Intervalul mediu minim de livrare este de 3 ore. Incercam (si reusim in majoritatea cazurilor) sa respectam intervalul orar de livrare preferat de cumparator, dar nu ne obligam in acest sens. Pentru livrari in aceeasi zi, comenzile trebuiesc plasate, achitate si confirmate pana in ora 16:00 (ora Romaniei).
FlorarieOnline.com, in general, nu efectueaza livrari duminica si in zilele sarbatorilor legale. Posibilitatea de a alege o data de livrare, in formularul de comanda, care se situeaza in aceste zile(duminica sau sarbatori legale),  nu atrage obligativitatea FlorarieOnline.com de a efectua livrarea in ziua respectiva. In aceste cazuri, FlorarieOnline.com va efectua livrarea in prima zi lucratoare de dupa data calendaristica solicitata.
Taxa de livrare este gratuita pentru Bucuresti si alte peste 60 de orase din tara: Adjud, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bicaz, Bistrita, Bors, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Campina, Campulung Muscel, Caransebes, Cluj, Comanesti, Constanta, Craiova, Deva, Dorohoi, Fagaras, Falticeni, Focsani, Galati, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Medias, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onesti, Orastie, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Radauti, Ramnicu Valcea, Roman, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Targu Neamt, Tecuci, Tulcea,  Turda, Vaslui, Vatra Dornei si Zalau.
Pentru alte localitati, sate, comune se va calcula o taxa de livrare in valoare de 1,30 RON/km la distanta dus intors fata de cel mai apropiat oras din lista de mai sus. Pentru a evita situatiile de disconfort cauzate de imposibilitatea de livrare, pentru orasele, localitatile, comunele si satele invecinate care NU sunt listate mai sus, va rugam sa ne contactati, inainte de plasarea comenzii pe site-ul nostru, pentru a va confirma taxa si posibilitatea de livrare.
Deoarece FlorarieOnline.com, nu agreeaza o calitate indoielnica la livrare a produselor perisabile comercializate, NU se foloseste de serviciile firmelor de curierat. Din acest motiv, se poate intampla sa ne gasim in imposibilitatea de a efectua livrari in anumite localitati, comune, sate care sunt in afara ariei noastre de acoperire. Astfel, in situatia in care suntem nevoiti, din motive obiective, sa anulam o comanda, va vom instiinta telefonic sau prin email.


Licenta de acces pe site
FlorarieOnline.com iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul nostru, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care FlorarieOnline.com isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul FlorarieOnline.com si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al FlorarieOnline.com.


Drepturile de autor
Tot continutul site-ului FlorarieOnline.com este propietate Advisor Corp Srl aceasta incluzand orice text, logo, butoane, icoane, imagini, fisiere audio si video, cat si soft-ul proiectat pentru vizulalizarea site-ului. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor reglementata in cadrul Statului Roman.

Comanda flori online | FlorarieOnline.com