Comanda si plateste online Valentines luxury one cu livrare gratuita la domiciliu in Bucuresti si in alte peste 60 de orase din Romania.

Valentines luxury one

1949

Daca vrei sa-i arati ca iubirea ta nu are margini, ofera-i acest cadou pe care cu siguranta nu-l va uita niciodata! Rafinamentul fin al trandafirilor este amplificat de luxul pur al parfumului Chanel No. 5 si extravaganta sampaniei Moet & Chandon Rose Imperial.

Optiuni disponibile

Sfaturi pentru a prelungi speranta de viata in vaza a trandafirilor:

a. Asigura-te ca vaza este curata;
b. Foloseste apa rece si adauga substantele nutritive pentru flori;
c. Indeparteaza toate frunzele care sunt sub nivelul apei din vaza;
d. Taie oblic cel putin 2 cm din coditele florilor;
e. Fereste plasarea buchetului in actiunea directa a razelor de soare, a aparatelor de aer conditionat si pozitioneaza vaza cu flori intr-un loc racoros departe de aparatele electronice;
f. Indeparteaza din buchet trandafirii care observi ca incep sa se ofileasca;
g. Schimba apa din vaza zilnic.

Grad de disponibilitate: Ridicat (Bucuresti & Ilfov)

Buchetul de flori sau aranjamentul floral prezentat online a fost disponibil pentru livrare in aceeasi zi, in Bucuresti si Ilfov, in peste 95% din solicitari. Din pacate acest produs nu poate fi livrat in alt oras.

Acest produs poate fi livrat, in functie de disponibilitate, in orasele:

Bradiceni (GJ), Bucuresti, Bucuresti (Ilfov), Buftea, Fundeni (BZ), Otopeni, Pitesti, Ploiesti, Poiana Tapului (BV), Poiana Tapului (PH)

Mai puteti alege

Valentines luxury one, livrare Valentines luxury one, comanda Valentines luxury one, trimite Valentines luxury one, Valentines luxury one online, Valentines luxury one Bucuresti, Valentines luxury one Romania